Lab Lou

Weteringlaan 1, 3732 HZ, De Bilt

Ben jij op zoek naar een creatieve en toegankelijke locatie om te flexwerken of te vergaderen? Lab Lou is de eerste creatieve en sociale broedplaats in de regio. Je vindt Lab Lou in een omgetoverd tuincentrum aan de rand van Zeist West. Creatieve en sociale ondernemers kunnen hier werkruimtes huren, flexwerken en samenwerken. Daarnaast ontwikkelt Lab Lou allerlei (inwoners)initiatieven. Zo zetten ze mensen in hun kracht door het aanbieden van een gericht programma en het creëren van werkervaringsplekken. In Lab Lou bieden ze daarnaast ook een tal van creatieve en culturele activiteiten aan. Er is altijd iets te doen

Lab Lou beschikt over een eigen parkeergelegenheid en er is een bushalte voor de deur. Daardoor is deze locatie goed bereikbaar per auto, OV en de fiets vanuit Utrecht, Utrecht Science Park, Bunnik, station Driebergen-Zeist, De Bilt en Bilthoven. Daarnaast is Lab Lou ook rolstoeltoegankelijk.

De werkruimtes of flexwerkplekken kunnen per dagdeel of hele dag gehuurd worden. Check de agenda voor de beschikbaarheid.

Werkplekken

Kaart

Vergelijkbare locaties