3 x flexwerken in een bibliotheek

flexwerken-bibliotheek

Ben je op zoek naar een fijne flexibele werkplek? Probeer het dan eens tussen de boeken, in een bibliotheek. De bieb is bedoeld voor lezen, studeren en werken, dus het is hier vaak lekker rustig. Hieronder hebben wij 3 verschillende bibliotheken uitgelicht waar je heerlijk kunt gaan flexwerken.

Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Als eerste op het lijstje staat de OBA, of terwijl de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Gelegen aan de Oosterdokskade vind je deze bieb. Doordeweeks ben je welkom vanaf 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds. Een lange dag om aan de slag te gaan dus. In het weekend is de OBA geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. In de bieb vind je overal stopcontacten. Als je lid bent van deze bibliotheek kan je gratis gebruik maken van de Wifi. Ben je dit niet? Dan kan je een pas aanvragen om de Wifi te gebruiken. Je kunt dan gelijk boeken lenen, een win-win situatie. Op de 7e verdieping, helemaal bovenin, bevindt zich een restaurant waar je koffie en broodje kunt halen om de dag door te komen. Bekijk de Openbare Bibliotheek Amsterdam via onze website.


Bibliotheek Rotterdam

Op 2 minuten loopafstand van station Rotterdam Blaak in de Hoogstraat vind je de Bibliotheek van Rotterdam. De bieb is centraal gelegen en is super goed bereikbaar. In Bibliotheek Rotterdam kan je rustig aan de slag gaan. Ze beschikken over goede wifi, voldoende stopcontacten en voornamelijk rust en stilte. In het gebouw van de bieb vind je ook een Starbucks met overheerlijke koffies, taartjes en ander lekkers. Met deze combinatie houd je het wel een tijdje vol. De bieb is op maandag geopend van 1 uur ’s middags tot 9 uur ‘s avonds, voor de late starters. Van dinsdag tot vrijdag kan je van 10 tot 9 terecht. In het weekend is de bieb geopend tot 5 uur. Op zaterdag kan je vanaf 10 uur terecht en op zondag vanaf 1 uur. Word je al enthousiast? Bekijk dan onze pagina van Bibliotheek Rotterdam.


Bibliotheek Groningen

Als laatste in dit rijtje de bibliotheek in Groningen. Biblionet Groningen is de overkoepelende organisatie waar 38 bibliotheken in de provincie Groningen onder vallen. Genoeg keuze dus! Als je gaat flexwerken kan je zelf je lievelingsplekje uitzoeken. Als voorbeeld hebben we hier de vernieuwde bibliotheek in Appingedam genomen. Een fijne, stille bibliotheek met genoeg stopcontacten en zitplekken. Bij Bibliotheek Appingedam kan je voor de korte, maar productieve dagen van maandag tot zaterdag terecht. Bekijk via onze website de openingstijden van Bibliotheek Appingedam.

Meer flexwerkplekken en de voordelen hiervan?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van werken op een flexwerkplek? Lees dan hier vier voordelen van flexwerken als overtuiging. Ben je wel overtuigd en benieuwd geworden naar de bibliotheken of andere flexwerkplekken bij jou in de buurt? Bekijk alle flexwerkplekken en wie weet vind je jouw nieuwe favoriet.