Vergaderruimte - Het Kabinet - De Birkt Vergaderen

Vergaderruimte | 1 persoon
Dwarsweg 4, 3951 KE, Maarn

Landelijk vergaderen in Maarn! Zoekt u een gezellige privacy vergaderlocatie in het midden van het land? En bestaat uw groep uit ca. 7 personen? Dan is het Kabinet bij vergaderlocatie De Birkt wat u zoekt. Het Kabinet ligt op het terrein van het moderne landhuis De Birkt. Het Kabinet (56 m2) heeft een eigen ruim terras, waar u in alle privacy kunt werken.

In de directe omgeving van De Birkt Vergaderen en op de locatie zelf zijn veel activiteiten mogelijk die teambuilding in coronatijd bevorderen. Juist ook wandelend vergaderen in de buitenlucht is hét aantrekkelijke voordeel op onze inspirerende vergaderlocatie. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u kiezen voor lopend vergaderen in de natuur of huiskamer vergaderen rondom een houtkacheltje.​

Inspiratie in het groen. Te midden van het groen vindt u op het voormalig landgoed De Birkt twee vrijstaande accommodaties met uitzicht op de natuur voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en teambuilding. Vergaderen op De Birkt betekent vergaderen in alle privacy. U vergadert in een vrijstaand gebouw met eigen terras, volop inspiratie in het groen want u bent omringd door landbouwgronden en bos. Ook mogelijk om samen zonder anderen de locatie exclusief af te huren.

De rustige, kleinschalige omgeving, midden in het land, geeft ruimte aan opborrelende ideeën en inspiratie. De sfeer is huiselijk en informeel. Wat zo fijn is bij de Birkt is de gastvrijheid; van begin tot eind is er één contactpersoon die met je meedenkt voor een onvergetelijk succesvolle sessie. 

Naast vergaderen biedt De Birkt ook een tal teambuildingmogelijkheden zoals schapendrijven, paardenfluisteren of een BBQ kookworkshop, enz. Neem contact op via 06-51803735 of stuur een mail naar info@debirktvergaderen.nl ​

Voorzieningen

  • Toilet
  • Koffie/Thee
  • Whiteboard
  • Catering
  • Wifi
  • Gratis parkeerplaats
  • Tv-schermen

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

€ 235,00 incl. btw per 4 uur

Beschikbaarheid

Maandag
07:30 - 22:30
Dinsdag
07:30 - 22:30
Woensdag
07:30 - 22:30
Donderdag
07:30 - 22:30
Vrijdag
07:30 - 22:30
Zaterdag
07:30 - 22:30
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties