Vergaderruimte - De Landkamer - De Birkt Vergaderen

Dwarsweg 4, 3951 KE, Maarn

Zoekt u een locatie om te brainstormen? Of een coachingslocatie met rust en privacy? Of zoekt u een plek om met een klein groepje te overleggen, dan is De Landkamer op De Birkt de plek waar u moet zijn.  Deze unieke ontmoetingsplek te midden van velden en bossen biedt u overweldigende rust  en privacy.

U heeft twee kamers tot uw beschikking in De Landkamer. De grote ramen geven u bijna het idee dat u buiten zit. En wanneer het buiten mooi weer is, kunt u het gesprek voortzetten op het terras voor het huisje. 

De coachingslocatie en overlegruimte is geschikt voor een ontmoeting voor twee tot zes personen. Verschillende personal trainers en coaches weten hun weg aan te vinden naar deze exclusieve plek, waar de rust soms louter doorbroken wordt door fluitende vogels. Met zo weinig afleiding komt u in gesprekken gemakkelijker tot de kern.

Inspiratie in het groen. Te midden van het groen vindt u op het voormalig landgoed De Birkt twee vrijstaande accommodaties met uitzicht op de natuur voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en teambuilding. Vergaderen op De Birkt betekent vergaderen in alle privacy. U vergadert in een vrijstaand gebouw met eigen terras, volop inspiratie in het groen want u bent omringd door landbouwgronden en bos. Ook mogelijk om samen zonder anderen de locatie exclusief af te huren.

De rustige, kleinschalige omgeving, midden in het land, geeft ruimte aan opborrelende ideeën en inspiratie. De sfeer is huiselijk en informeel. Wat zo fijn is bij de Birkt is de gastvrijheid; van begin tot eind is er één contactpersoon die met je meedenkt voor een onvergetelijk succesvolle sessie. 

Naast vergaderen biedt De Birkt ook een tal teambuildingmogelijkheden zoals schapendrijven, paardenfluisteren of een BBQ kookworkshop, enz. Neem contact op via 06-51803735 of stuur een mail naar info@debirktvergaderen.nl ​

Voorzieningen

  • Toilet
  • Koffie/Thee
  • Catering
  • Wifi
  • Gratis parkeerplaats
  • Tv-schermen

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Ook op deze locatie

Reserveren

€ 135,00 per 4 uur

Beschikbaarheid

Maandag
07:30 - 22:30
Dinsdag
07:30 - 22:30
Woensdag
07:30 - 22:30
Donderdag
07:30 - 22:30
Vrijdag
07:30 - 22:30
Zaterdag
07:30 - 22:30
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties