Werkplek - Workcafe

Werkplek
Parelhof 124, 1703 DT, Heerhugowaard
De ideale werk- en ontmoetingsplek

Op zoek naar een plek om je werk te doen en nieuwe mensen te ontmoeten? Middenin Stadshart Heerhugowaard vind je Workcafe, een mix tussen een hippe koffiezaak en een professioneel kantoor met flex werkplekken. Bij Workcafe ben je omringd door gelijkgestemden, ondernemers of thuiswerkers. Vind elkaar, maak een connectie en leer van elkaar. Iedereen is welkom, ook als je alleen voor de specialty coffee komt. Neem plaats in de ergonomische stoelen aan een tafeltje, bureau of in een vergaderruimte. Je kunt onbeperkt gebruikmaken van het razendsnelle internet en de belhokjes. Hier ben je van alle gemakken voorzien. De werkplekken zijn tussen 08:30 en 17:00 beschikbaar. Naast werkplekken beschikt het Workcafe ook over een vergaderruimte, spreekkamers en een workshopruimte.

Bij Workcafe draait het om jou. Om de community. Om iedereen die samen zijn eigen ding wil doen. Of je nu voor een uurtje of een hele dag komt, hier kun je in een comfortabele en gezellige omgeving werken of samenkomen. Onze ruimtes zijn ingedeeld in gradaties. Van open ruimtes naar meer professionele flex werkplekken, naar gesloten ruimtes. Elke plek is een plek om ideeën uit te wisselen, je productiviteit te verhogen en inspiratie op te doen.

Workcafe is er voor en door de harde werkers onder ons. Bovenin het cafe zit namelijk het kantoor van Deasign gehuisvest. Een ontwerpbureau voor branding en interieurdesign én het brein achter ons concept. Kennismaken? De deur staat voor je open!

Voorzieningen

  • Toilet
  • Koffie/Thee
  • Wifi

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Gratis

Beschikbaarheid

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Kaart

Vergelijkbare locaties