Vergaderruimte - Stadsvilla Sonsbeek

Tellegenlaan 3, 6814 BT, Arnhem

Ook voor de zakelijke gast is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren.

Verdeeld over 3 etages heeft u de beschikking over verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor het type meeting dat u voor ogen heeft. Of dit een boardmeeting is voor een select aantal personen of een grootschalig seminar/congres; wij beschikken over de ruimtes én de middelen om dit voor u te faciliteren.

Qua sfeer zijn de ruimtes dusdanig aangekleed, dat u zich altijd op uw gemak zult voelen en een zeer productieve dag kunt neerzetten. Mocht het nodig zijn om de zinnen te verzetten, dan kunt u natuurlijk altijd een wandeling inlassen in het mooiste stadspark van Nederland.

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten.

Bovenop de Hartjesberg in Park Sonsbeek staan Stadsvilla Sonsbeek en de Palatijn, ook wel bekend als ‘De Witte Villa'. Het gehele jaar zijn de terrassen geopend die beiden een prachtig uitzicht bieden over het park en de stad Arnhem. In de donkere maanden is het goed vertoeven bij kaarslicht op tafel. Naast ontbijt, lunch, diner, borrel en een high tea, is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren. Verdeeld over 3 etages heeft u de beschikking over verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor het type meeting dat u voor ogen heeft.


Voorzieningen

  • Toilet
  • Beamer
  • Koffie/Thee
  • Catering
  • Wifi

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 22:00
Zondag
08:00 - 22:00

Kaart

Vergelijkbare locaties