5x de leukste terrassen om te flexwerken

Buiten-flexwerkplek.jpg

5x de leukste terrassen om te flexwerken

De zonnestralen op je gezicht voelen terwijl jij jouw to-do-lijst afwerkt? Dat klinkt voor ons als een perfecte en productieve werkdag. Als je buiten werkt, verhoog je je creativiteit en concentratie. Daarom is het heerlijk om op een zonnige dag een terras op te zoeken, je laptop open te klappen en lekker aan de slag te gaan. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder en ontdek de 5 leukste terrassen om te flexwerken!

Centraal Ketelhuis

Op slechts vijf minuten lopen van het centraal station van Amersfoort ligt het Centraal Ketelhuis, een indrukwekkende locatie waar vroeger goederenwagons werden opgeknapt. De Wagenwerkplaats zit vol geschiedenis, wat je overal terugziet, zowel binnen als buiten. Laat je inspireren door deze bijzondere plek en neem plaats op een van de vele zitplaatsen op het terras. Het fijne is dat je hier de hele dag welkom bent, zonder verplicht te zijn iets te nuttigen. Heb je zin in iets lekkers? Ze hebben een heerlijke menukaart, dus laat je verrassen!

Buitenplaats Maartensdijk

Gelegen in de provincie Utrecht vind je Buitenplaats Maartensdijk, een prachtige locatie in een mooi monumentaal pand in de inspirerende omgeving van de gemeente De Bilt. Het is de perfecte plek als je op zoek bent naar een geschikte ruimte om aan teambuilding te werken of te brainstormen. Deze locatie biedt diverse vergaderruimtes waar je zowel binnen als buiten met je collega's of partners aan de slag kunt gaan. Geniet van het mooie weer terwijl je werkt aan mooie dingen.