MyDesk Flexwerkplekken - MyOffice Zwolle (A28)

Privé kantoor
Zwartewaterallee 44-54, 8031 DX, Zwolle

Bij MyDesk heb je een gedeelde kantoorruimte + extra scherm. Je kunt gebruikmaken van razendsnelle wifi en koffie en thee is inbegrepen. Mocht je trek krijgen kun je terecht in de in-house brasserie MyCanteen. Hier zijn de gehele werkdag snacks en drankjes verkrijgbaar en kun je rond het middaguur terecht voor een verse lunch.

Op zoek naar een fijne werkplek of vergaderruimte, centraal gelegen vlak langs de A28? Dan is MyOffice Zwolle A28 de ideale locatie. De locatie is te herkennen aan de unieke luxe uitstraling. Stap binnen in de brasserie waar je in alle rust kunt flexwerken, maar ook netwerken met andere ondernemers. Trek gekregen rond het middaguur? In de brasserie is een verse lunch beschikbaar met onder andere soep, broodjes en salades. Verder kun je de gehele dag terecht voor een goede bak koffie en snacks.

Deze locatie heeft meer dan voldoende flexwerkplekken, daardoor kun je iedere dag vrij inlopen zonder afspraak of reservering. De vergaderruimtes zijn naar wens wel vooraf online te reserveren.

MyOffice Zwolle A28 is goed bereikbaar en binnen no time ben je op de snelweg. Handig wanneer je op zoek bent naar een centraal punt om samen te werken in een coworking space. Parkeren kan gratis op locatie.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

€ 22,99 incl. btw per 4 uur

Betaal op locatie

Nu reserveren

Beschikbaarheid

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties