Vergaderen in de natuur

vergaderen-in-de-natuur

De geschikte locatie vinden voor een zakelijke bijeenkomst kan een hele opgave zijn. Ben je fan van al het groen wat de natuur te bieden heeft, dan hebben wij hieronder vier tips voor fijne vergaderlocaties waar een prachtig stuk natuur vlakbij is. 

Buitenplaats Doornburgh

Op zoek naar een centraal gelegen plek waar je focus kan vinden in een historische, groene omgeving? En ook op zoek naar een flexwerkplek of vergaderruimte? Buitenplaats Doornburgh ligt in Maarssen en biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of werkplek. Op een prachtige groene locatie vind je Buitenplaats Doornburgh waar je voor een zakelijke bijeenkomst aan het juiste adres bent. Met verschillende vergaderpakketten biedt de locatie alles wat je nodig hebt. Neem in de pauze plaats op het fijne terras en geniet van het mooie, rustgevende uitzicht. Bekijk de vergaderpakketten en andere informatie over Buitenplaats Doornburgh.

Stadsvilla Sonsbeek

Boven op de Hartjesberg in Park Sonsbeek staan Stadsvilla Sonsbeek en de Palatijn, ook wel bekend als ‘De Witte Villa'. Het gehele jaar zijn de terrassen geopend die een prachtig uitzicht bieden over het park en de stad Arnhem. Naast ontbijt, lunch, diner, borrel en een high tea, is Stadsvilla Sonsbeek bij uitstek een zeer uitgelezen plek om een bijeenkomst te organiseren. Verdeeld over 3 etages zijn er verschillende ruimtes, waarvan er altijd één geschikt zal zijn voor de gewenste bijeenkomst. Tussen het vergaderen door is het mogelijk om een heerlijke wandeling te maken door de natuur van het stadspark. Bekijk alle informatie over de prachtige locatie Stadsvilla Sonsbeek.


Parkoers Zuiderpark

In het Haagse Zuiderpark bevindt zich Parkoers. Bij dit restaurant en zaalverhuurcentrum kun je terecht voor veel verschillende dingen; van een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Naast heerlijk eten en drinken biedt Parkoers ook drie mooie en volledig ingerichte moderne zalen aan die te huren zijn voor bijeenkomsten en vergaderingen. De drie zalen zijn uitgerust met moderne schermen en flip-overs en hoge, grote ramen. De zalen kijken uit op al het groen van het Zuiderpark, wat zorgt voor een rustige sfeer. Naast het vaste aanbod staat Parkoers ook open voor andere aanvragen, dus wees niet bang om hiernaar te vragen. Bekijk alle informatie over de fijne vergaderlocatie van Parkoers Zuiderpark.


Hoeve Kromwijk

Tussen het Buytenpark en het Westerpark in Zoetermeer vind je Hoeve Kromwijk. Centraal gelegen, met een goede bereikbaarheid, tussen het groen en gratis parkeren voor de deur is Hoeve Kromwijk een uitstekende locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Van vergaderingen, tot een presentatie en een workshop, het is allemaal mogelijk. Gastvrijheid en culinaire verwennerij staat centraal bij Hoeve Kromwijk en voor de perfecte invulling van de bijeenkomst geven ze graag advies. Voor vergaderingen vanaf 6 personen heeft Hoeve Kromwijk verschillende arrangementen samengesteld. Deze arrangementen bestaan uit koffie, thee, lunchbuffetten of bepaald apparatuur en ze staan zeker open om mee te denken binnen de mogelijkheden. Bekijk de verschillende arrangementen van Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.


Nog niet gevonden wat je zoekt?​

Klinken deze locaties nog niet geheel naar wens vanwege bijvoorbeeld de locatie? Bekijk dan eens alle vergaderlocaties in de buurt van waar je zoekt en vind de perfecte plek voor je zakelijke bijeenkomst.