Werkplek - City Desk - My Work City

Kolperstraat 17, 5211 KB, 's-Hertogenbosch

City Desk is de perfecte plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele en comfortabele werkomgeving. Het sta/zit bureau van 120cm is ontworpen voor productiviteit en comfort. Daarnaast zijn er ergonomische stoelen en zitballen beschikbaar, zodat je tijdens het werk comfortabel kunt zitten. Met twee beeldschermen waar je jouw laptop op kunt aansluiten, kun je je helemaal concentreren op je werk. Betaal per minuut.

Van plan vaker te komen flexwerken bij de City Desk? Neem dan een abonnement! 

Een membership City Desk is een uitstekende optie voor ondernemers die regelmatig behoefte hebben aan een professionele en comfortabele werkomgeving. Het membership is beschikbaar voor 4, 8, 12 of onbeperkt aantal dagen per maand, zodat je altijd zeker weet dat je een plek hebt om te werken wanneer je die nodig hebt. Bekijk de prijzen via de knop ´meer informatie´.

In hartje ‘s-Hertogenbosch is My Work City de perfecte plek om hard te werken en te netwerken met andere ondernemers. Of je nu een freelancer bent of een kleine onderneming hebt, ik bied een professionele en inspirerende omgeving voor jou om te groeien en te excelleren. 

Mijn missie is om een comfortabele en professionele ruimte te bieden waar ondernemers zich kunnen concentreren op hun werk en groeien in hun carrière. Ik ben er zeker van dat jij je thuis zult voelen in mijn co-workspace en ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen. – Chloé

Voorzieningen

  • Toilet
  • Koffie/Thee
  • Wifi
  • 24/7 toegang

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

€ 9,00 incl. btw per uur

Beschikbaarheid

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties