Werkplek - City Café - My Work City

Kolperstraat 17, 5211 KB, 's-Hertogenbosch

City Café heeft een café sfeer met een bar en een koffiezetapparaat op dezelfde verdieping. Hier kun je nieuwe mensen ontmoeten, je netwerk uitbreiden en tegelijkertijd werken. Betaal per minuut!

Van plan vaker te flexwerken bij het City Café? Sluit dan een membership af!

Een membership City Café is aan te raden als je vaker wilt komen! Voor een vast bedrag van 90,- euro kan je 4 dagen per maand komen werken. Wil je meer? Voor 149,- kun je onbeperkt genieten van het City Café.  Met het abonnement hoef je je geen zorgen te maken over de kosten voor koffie, thee en snacks, want deze zijn allemaal inbegrepen.

In hartje ‘s-Hertogenbosch is My Work City de perfecte plek om hard te werken en te netwerken met andere ondernemers. Of je nu een freelancer bent of een kleine onderneming hebt, ik bied een professionele en inspirerende omgeving voor jou om te groeien en te excelleren. 

Mijn missie is om een comfortabele en professionele ruimte te bieden waar ondernemers zich kunnen concentreren op hun werk en groeien in hun carrière. Ik ben er zeker van dat jij je thuis zult voelen in mijn co-workspace en ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen. – Chloé

Voorzieningen

  • Toilet
  • Koffie/Thee
  • Wifi
  • Loopafstand Centraal Station

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

€ 6,00 incl. btw per uur

Beschikbaarheid

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties