Lunch to go: clubsandwich

lunch-to-go-sandwich

Ben je van plan te gaan flexwerken bij een werkplek bij jou in de buurt en heb je inspiratie nodig voor een lunch die je gemakkelijk kan meenemen? Maak dan eens deze overheerlijke volkoren clubsandwich.

Wat heb je nodig?

✓ 1 wit scharrelei
✓ 3 sneetjes volkoren vloerbrood (of ander brood wat je lekker vindt)
✓ 30 gram groentespread (aanrader: gegrilde paprika-wortel)
✓ Een handje veldsla
✓ 2 plakken gebraden kipfilet
✓ Snufje gemalen zwarte peper
✓ Snufje zout

Zo maak je de clubsandwich

Om te beginnen kook je het ei in 8 minuten hard. Giet deze af en houdt deze onder koud stromend water. Laat het ei nog even afkoelen. 

Rooster ondertussen de sneetjes brood in een broodrooster of bak het even in een pan. Besmeer twee van de drie sneetjes met de groentespread. Pel vervolgens het ei en snijd deze in plakken. 

Beleg één van de besmeerde sneetjes met wat sla en kipfilet. Leg vervolgens het overige besmeerde sneetje, met de groentespread naar boven, erop. Beleg dit sneetje nog met de plakjes ei en de overige sla. 

Als laatst kan je, naar smaak, nog wat peper en zout over het sneetje strooien. Leg het laatste sneetje brood er bovenop en pak het broodje goed in. 

Je kan de heerlijke clubsandwich nu meenemen naar je flexwerkplek. Heb jij nog geen vaste flexwerkplek? Bekijk dan alle flexwerkplekken en vind jouw favoriete werkplekje. Neem deze heerlijke lunch mee voor een productieve dag.