MyFlex Flexwerkplekken - MyOffice Groningen

Werkplek
Winschoterdiep 50, 9723 AB, Groningen

Vlak langs de snelweg en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij MyOffice Groningen vind je diverse flexwerkplekken die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heb je razendsnelle wifi en heerlijke koffie en thee. Reserveren is niet nodig, er is altijd ruimte om te komen flexwerken zonder reservering of afspraak. Ideaal om klanten te ontvangen, een meeting te houden of een afspraak met een zakenpartner in te plannen. Krijg je rond het middaguur trek? In de brasserie serveren ze verse lunch met onder andere broodjes, salades en een goede bak koffie.

Op zoek naar de ideale kantoorruimte of flexwerkplek in Groningen? MyOffice biedt verschillende werkplekken aan op loopafstand van Station Europapark en direct naast de snelweg. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. De auto parkeer je eenvoudig op de parkeerplaats bij de locatie. Hier is voldoende ruimte om de auto tegen betaling te parkeren. MyOffice Groningen is een van de grootste vestigingen met een oppervlakte van meer dan 15.000 m2, is er altijd genoeg werkruimte. Op deze locatie zijn er diverse vergaderruimtes en flexwerkplekken beschikbaar. Voor flexwerkplekken geldt dat er dagelijks vrije inloop mogelijk is zonder reservering. De vergaderruimtes kunnen op voorhand online worden gereserveerd.

Naast een fijne werkruimte die van alle gemakken voorzien is, is er ook een in-house brasserie. Rond het middaguur worden hier onder andere verse broodjes, salades en drankjes geserveerd.

Parkeren: 1,50 per uur tot max. 15 euro.
Bij vergaderen worden er andere tarieven berekend.

Voorzieningen

  • Catering
  • Wifi
  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • Stopcontact

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze werkplek!

Reserveren

€ 14,22 incl. btw per 4 uur

Betaal op locatie

Nu reserveren

Beschikbaarheid

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kaart

Vergelijkbare locaties