Flexwerken bij Nomadz in Den Haag

Flexwerken-Nomadz-locatie.png

Flexwerken bij Nomadz in Den Haag

Flexibel werken op een prachtige locatie in Den Haag? Dat kan bij Nomadz! Gevestigd in het historische en industriële PTT-gebouw, biedt Nomadz dé perfecte plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving. Hier kun je terecht voor het huren van flexibele werkplekken, moderne vergaderruimtes en privé kantoren. Benieuwd wat de voordelen zijn van werken bij Nomadz? Lees dan snel verder!

Vele faciliteiten

Bij Nomadz weten ze wat je nodig hebt om gefocust en productief de dag door te komen. Zo profiteer je van snel internet en kun je een werkruimte kiezen die past bij jouw wensen. Vind je het fijn om mensen om je heen te hebben om bijvoorbeeld samen te kunnen werken? Kies dan voor een flexwerkplek in een open ruimte. Je kunt je, als het nodig is, terugtrekken in een van de twee geluidsdichte bel ruimtes om klanten, collega’s of partners te woord te staan.

Werk je liever alleen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen een privé kantoor te huren. Als er een vergadering of overleg op de planning staat, kun je een vergaderruimte reserveren, zodat jullie in alle rust kunnen overleggen en brainstormen. Dat maakt flexwerken bij Nomadz zo fijn!

Flexibele abonnementen

Wie heeft er behoefte aan dure abonnementen of langlopende contracten waar je niet zomaar onderuit kan? Waarschijnlijk niemand! Dat begrijpen ze bij Nomadz maar al te goed. Daarom kun je gemakkelijk een flexibel abonnement afsluiten dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Geen gedoe met vaste termijnen of onverwachte kosten. 

Je hebt de vrijheid om je abonnement eenvoudig te pauzeren, wijzigen of opzeggen wanneer dat nodig is, zonder dat je vastzit aan langdurige verplichtingen. Of je nu een drukke periode doormaakt en tijdelijk extra werkruimte nodig hebt of juist een rustigere tijd tegemoet gaat en je abonnement wilt aanpassen, alles kan naar jouw wensen worden geregeld.

Perfecte ligging

Als je kiest voor flexwerken bij Nomadz Den Haag, kies je voor werken in een indrukwekkend gebouw. Deze locatie biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar is ook gemakkelijk te bereiken. Of je nu met de auto komt via de snelweg of de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer, de locatie ligt vlak bij zowel Den Haag Centraal als station Hollands Spoor. Hierdoor ben je altijd goed verbonden met de rest van de stad en daarbuiten. 

Trek van al het harde werk?

Pauze nemen tijdens het werken is natuurlijk cruciaal om ervoor te zorgen dat je gefocust blijft. Bij een goede break hoort natuurlijk wat lekkers. Laat je lunch of avondmaaltijd verzorgen door Nomadz, zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken om je to-do list. Het fijne is dat je maaltijden ook op het terras kunt nuttigen, zodat je tegelijkertijd kunt genieten van de buitenlucht. Als je het liever eenvoudig houdt, mag je natuurlijk ook je eigen consumpties nuttigen.

Wil je echt even uitpakken? Op de vijfde etage van het gebouw vind je het luxueuze restaurant The Harbour Club. Hier kun je genieten van heerlijke à la carte gerechten.

Mobiel werken in Nederland

Enthousiast geworden over dynamisch werken? Wij hebben een breed scala aan comfortabele flexwerkplekken verspreid door heel Nederland. Laat je inspireren door de leuke, sfeervolle en productieve werkruimtes. Ontdek hoe flexibele werkplekken jouw werkbeleving kunnen verrijken. En begin vandaag nog met het verzetten van bergen!