De leukste vergaderruimtes in Noord-Holland

Inspirerende-locatie-Noord-Holland.jpg

Ben je op zoek naar een leuke en inspirerende vergaderruimte voor je volgende vergadering? In dit blog geven wij jou 3 leuke opties in de omgeving van Noord-Holland.


Social Impact Factory Amsterdam

Bij de Kauwgomballenfabriek van Social Impact Factory Amsterdam zijn verschillende inspirerende vergaderruimtes. Dit industrieel erfgoed ligt op een unieke plek binnen de ring van Amsterdam. Goed bereikbaar met het OV én de auto door de ideale ligging vlakbijvlak bij de A2, A9 en A10. Met 10 vergaderruimtes, 50 vaste en flexibele werkplekken en diverse private kantoren een perfecte uitvalsbasis.


Cool Classic Club

Cool Classic Club in Naarden is een bijzondere locatie die liefhebbers van klassieke auto's en motoren aantrekt. Deze club biedt niet alleen een passie voor vintage voertuigen, maar ook de mogelijkheid om te kunnen vergaderen in een unieke vergaderruimte. Bij de Cool Classic Club is een vergaderruimte beschikbaar voor maximaal 10 personen. Ook is deze locatie makkelijk te bereiken met de auto, omdat het vlak naast de A1 ligt. Voor de wandelliefhebbers is het ook nog een fijne locatie om in de pauze te kunnen wandelen. 


Flexplek Purmerend 

Bij Flexplek in Purmerend wordt een sfeervolle warme vergaderruimte aangeboden. Deze vergaderruimte heeft ruime lichtinval door ramen aan de lange en korte zijde van de ruimte waardoor je geconcentreerd kunt vergaderen. De aankleding van de ruimte zorgt voor extra sfeer tijdens het vergaderen. De ruimte is voorzien van een whiteboard, verwarming, airco, gratis wifi en koffie en thee. De koffie en thee is inclusief het huren van de ruimte en deze kun je zelf pakken in het pand. Printen is ook mogelijk tegen een meerprijs. Reserveren buiten kantooruren is op aanvraag mogelijk.  


Anne & Max Amstelveen

Ben je toch op zoek naar een flexwerkplek of wil je informeel iets bespreken? Anne & Max in Amstelveen biedt een gezellige en gastvrije omgeving die niet alleen perfect is voor ontspanning, maar ook voor flexwerken. Deze combinatie van een café en flexibele werkruimte is ideaal voor mensen die een informele en inspirerende omgeving zoeken om productief te zijn.

Naast de flexibele werkplekken biedt Anne & Max ook een uitgebreid menu met heerlijke koffie, versgebakken broodjes, salades en andere lekkernijen. Het is een geweldige plek om een gezonde lunch te bestellen of om even een pauze te nemen en te genieten van een kopje koffie.

Anne & Max voorziet gasten van gratis Wi-Fi, wat essentieel is voor flexwerkers die online toegang nodig hebben om hun werk te doen.

De informele sfeer van Anne & Max maakt het ook een uitstekende plek voor netwerken en het ontmoeten van anderen. Je kunt hier gemakkelijk in contact komen met mede-ondernemers of professionals uit verschillende vakgebieden.

Anne & Max in Amstelveen biedt dus meer dan alleen een kopje koffie en een werkplek. Het is een inspirerende omgeving waar je kunt werken, ontspannen en nieuwe connecties kunt leggen. Of je nu zelfstandige bent, een student bent die studeert, of gewoon een plek zoekt om te werken buiten kantoor, Anne & Max biedt een aantrekkelijke en comfortabele ruimte om aan jouw behoeften te voldoen.

Toch nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan snel alle flexwerkplekken bij jou in de buurt voor een heerlijke productieve werkdag.