De leukste flexwerkplekken in Breda

Brandpunt-Breda-Horeca.jpg

De leukste flexwerkplekken in Breda

Of je nu een freelancer, ondernemer of student bent, Breda biedt een scala aan inspirerende locaties waar je productief kunt werken terwijl je geniet van de levendige sfeer van deze bruisende stad in het zuiden van Nederland. Pak je laptop en je favoriete koffiebeker, want wij zetten de leukste flexwerkplekken in Breda voor je op een rijtje.

Brandpunt

Op de Reigerstraat vind je Brandpunt, een bruisende creatieve hub. Hier kun je niet alleen genieten van heerlijke koffie, maar je kunt er ook winkelen. Bij Brandpunt kun je neerstrijken voor een smakelijke kop koffie en rustig aan het werk gaan met je laptop. Daarnaast biedt deze flexwerkplek de mogelijkheid om vergaderzalen of werkruimtes te huren. Op woensdagochtend is het tijd voor Creative Coffee: een gelegenheid waar creatieve ondernemers samenkomen om te netwerken, te overleggen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Dat klinkt leuk, toch? Brandpunt is van maandag tot en met zaterdag geopend.


Koffiebar Sowieso

Je vindt Koffiebar Sowieso in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Breda. In deze huiselijke bar serveren ze koffie van zelfgebrande bonen, waardoor de kwaliteit altijd vers en buitengewoon lekker is. Naast koffie kun je hier ook genieten van heerlijke ontbijtjes, lunches en taartjes - meestal veganistisch, altijd gezond en bereid met natuurlijke en lokale ingrediënten. Terwijl je geniet van al dat lekkers, kun je hier ook rustig flexwerken. Neem plaats aan de ruime leestafel of kies een ander gezellig plekje uit. Het is hier in ieder geval heerlijk werken. En op mooie dagen kun je zelfs ontspannen in de stadstuin. Sowieso is geopend op alle dagen van de week.


Koffie bij Teun

Deze fijne locatie in Breda is tweemaal bekroond als de beste koffiebar van Brabant, en ze behoren tot de Top 5 van Nederland. We hebben het hier over Koffie bij Teun, gelegen in de Barones. Hier ben je van harte welkom voor een dagje flexwerken. De koffie is van topkwaliteit en de sfeer is altijd gezellig. Krijg je trek? Kies dan uit liefdevol bereide ontbijtjes, royale tosti's, zoete lekkernijen of smakelijke snacks. Zo wordt jouw werkdag gegarandeerd een succes. Hier kun je elke dag van de week terecht.


In Kannen en Kruiken

In Kannen en Kruiken bevindt zich in de Veemarktstraat, een van de meest charmante winkelstraten in Breda. Loop naar binnen bij In Kannen en Kruiken en zoek een gezellige plek uit. Kies tussen de ruime leestafel, de relaxte zithoek met een platenspeler of, als het weer meezit, de uitgestrekte stadstuin. Het restaurant combineert industriële, retro en eigentijdse ontwerpen. Tijdens het werken kun je genieten van diverse koffies en heerlijke taartjes. Maar ook voor een smakelijk ontbijt of een voedzame lunch ben je hier aan het juiste adres. Met al deze lekkernijen heb je genoeg brandstof voor je brein, zodat je lekker een dagje kunt knallen. IKEK is alle dagen van de week geopend.


Chassé Theater

Last but not least: het Chassé Theater! De lounge-foyer van Chassé is een populaire bestemming voor veel inwoners van Breda, of het nu is om te werken, te genieten van een kop koffie, of iets lekkers te eten. Het is de perfecte plek voor flexwerken of het ontmoeten van collega's, met voldoende ruimte zodat je altijd wel een plekje kan vinden voor jou en je laptop. Tijdens je werkzaamheden kun je genieten van een uitstekende kop koffie en wat lekkers bestellen. En wanneer de lunchtijd aanbreekt, kun je kiezen uit de diverse opties op de lunchkaart. Het is gewoonweg heerlijk om hier te werken. Je kunt bij Chassé terecht van maandag tot vrijdag.


Flexwerkplek huren

Ben je op zoek naar een werkplek in een andere plaats? Geen probleem! Ontdek moeiteloos alle aantrekkelijke plekken in verschillende steden om te werken of te vergaderen. Gebruik de uitgebreide filtermogelijkheden om te zoeken op specifieke werkplekken of de aanwezigheid van bepaalde voorzieningen. Plan jouw bezoek in en ga binnenkort lekker een dagje flexwerken. Veel succes!