5x flexwerkplekken met gratis parkeergelegenheid

Cool-classic-club-gratis-parkeergelegenheid.jpg

5x flexwerkplekken met gratis parkeergelegenheid

Geen dure parkeertarieven of lange loopafstand naar je werkplek? Dat is natuurlijk ideaal. Als je op zoek bent naar een fijne hybride werkplek waar je met de auto naartoe wilt, zijn de parkeerfaciliteiten natuurlijk erg belangrijk. Daarom hebben wij 5x flexwerkplekken met gratis parkeergelegenheid voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij je auto voor de deur parkeren en meteen aan het werk! Bij welke locatie schuif jij binnenkort je bureaustoel aan?


SLPM - Haarlem Waarderpolder

In Haarlem Waarderpolder vind je SLPM. Een fijne plek waar je kunt rekenen op flexibiliteit en een positieve omgeving, zodat jij met plezier naar je werk gaat. Het handige is dat je bij SLPM flexibel een werkplek kunt huren, waarbij ze verschillende werkruimtes aanbieden. Zo kun je kiezen voor een gedeelde ruimte of individuele bureaus. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van verschillende faciliteiten zoals snelle WiFi, comfortabele stoelen, ruime bureaus, een vergaderruimte, tv/presentatiescherm, gratis parkeren, whiteboard en een pantry met gratis koffie, thee en limonade. Na een productieve dag werken bij SLPM stap je met een fijn gevoel de auto weer in!


Staete Vrijdaggevoel - Cuijk NB

Een verzamelgebouw waar je de hele week kunt profiteren van een vrijdaggevoel. Wie wil dat nou niet? Deze fijne locatie in Cuijk (Noord-Brabant) ligt aan de A73 en is goed bereikbaar met de auto. Bij Staete Vrijdaggevoel kun je gratis gebruikmaken van de parkeerplaatsen en zelfs werkplekken, die tijdens kantooruren beschikbaar zijn. Ben je op zoek naar iets meer vastigheid? Staete Vrijdaggevoel heeft ook diverse coworking spaces waar je een vaste werkplek kunt huren die je met een ander deelt. Zo kun je sparren met andere ZZP’ers en jouw business naar een hoger niveau tillen.


Cool Classic Club - Naarden

Werken terwijl je stiekem geniet van mooie auto’s, kunst en koffie? Dat kan bij de Cool Classic Club in Naarden! Op nog geen vijf minuten rijden van de A1 vind je deze bijzonder fijne plek waar je geïnspireerd wordt en je to-do-lijst kunt afwerken. De fijne sfeer, diverse zitplekken en het gezellige café zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. De verschillende werkplekken zijn voorzien van een goede internetverbinding en bevinden zich tussen de mooiste classics. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een overleg of vergadering. En het beste van alles: de parkeerkosten voor je eigen bolide zijn gratis.


Samen Telt - Zwaagdijk-Oost

Je to-do list afvinken wanneer jij dat wilt, dat kan bij Samen Telt. Dit eigentijdse en sfeervolle kantoor is 24/7 toegankelijk, zodat je kunt werken op de momenten die jou het beste uitkomen. Handig als je niet gebonden bent aan vaste kantoortijden. De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien: widescreen monitor, printer, wifi, muis, toetsenbord, airconditioning en vloerverwarming. Samen Telt is goed bereikbaar, gelegen nabij de provinciale Westfrisiaweg N307, met verbindingen naar Hoorn, Enkhuizen, Lelystad en op slechts 10 minuten rijden van de A7 richting Amsterdam, Den Oever en Leeuwarden. Na een productieve dag kun je direct je auto instappen, want deze locatie biedt voldoende parkeergelegenheid. Werken bij Samen Telt is niet alleen flexibel, maar ook comfortabel en efficiënt.


Flexlokaal - Sneek

Wil je in de aanwezigheid van andere ondernemers aan jouw bedrijf bouwen? Dat kan bij Het Flexlokaal in Sneek. Hier kun je gebruikmaken van flexibele abonnementen en heb je toegang tot instelbare bureaus, ergonomische stoelen en externe beeldschermen, wat zorgt voor comfortabel en effectief werken. Daarnaast biedt Het Flexlokaal een uitstekende balans tussen arbeid en ontspanning. Een potje tafeltennis, poolen of gewoon genieten van een kop koffie of thee is allemaal inbegrepen. Bovendien kun je voor de deur parkeren zonder extra kosten. Ideaal, als je het ons vraagt! 

Mobiel werken waar jij wilt!

Een plek om naartoe te gaan, te sparren, te netwerken en je te focussen op je to-do lijst en vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te rijden – dat is waar je als ondernemer blij van wordt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk dan snel de fijnste werkplekken in de buurt en laat je onderneming groeien!