3 x gratis flexwerken Amsterdam

coffee-and-coconuts-amsterdam-binnen

Ben je opzoek naar een flexwerkplek in Amsterdam, maar weet je niet waar je moet zoeken? Lees dan vooral verder. Hieronder gaan we drie gratis flexwerkplekken langs in Amsterdam waar je goed aan de slag kunt gaan.

Coffee & Coconuts

Coffee and Coconuts vind je pal naast het metrostation van Amsterdam de Pijp, ideaal dus. De open, lichte ruimte en het sfeervolle interieur zorgen voor een goede werksfeer en inspiratie. Het restaurant heeft 15 beschikbare werkplekken waar je gerust de hele dag kunt werken. Geniet tijdens het werken door van de heerlijke koffie, thee of een verfrissende huisgemaakte limonade of sap. Vanaf 07:00 ben je al welkom bij Coffee & Coconuts om aan de slag te gaan en ze sluiten pas om 18:00. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker eens Coffee & Coconuts in Amsterdam.

De Kanarie Club

De Kanarie Club is een inspirerende plek in Amsterdam waar je van ‘s ochtends vroeg tot laat terecht kunt voor een hapje, drankje, spelletje, maar ook om te flexwerken. De locatie heeft veel ruimte en veel werkplekken beschikbaar met genoeg stopcontacten.Ga tussen het werken door een potje pingpongen om daarna weer geconcentreerd aan de slag te gaan. Met genoeg verschillende plekken kan je rustig de hele dag aan de slag bij de Kanarieclub. Beloon jezelf als je klaar bent op een heerlijk diner met een drankje. De kaart bestaat onder andere uit vegetarische gerechten en heerlijke cocktails. Ga zeker eens flexwerken bij de Kanarie Club in Amsterdam.