3 x flexwerken in Den Haag

vergaderen-in-den-haag

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Den Haag of in de buurt van Den Haag? Lees dan vooral verder. Hieronder gaan we drie locaties langs in of rond Den Haag die geschikt zijn voor een vergadering.

STAN Den Haag

Gelegen in het centrum van Den Haag vind je de inspirerende locatie van STAN. Deze locatie biedt volop mogelijkheden om te borrelen, dineren en ook te vergaderen. De locatie heeft genoeg ruimte voor een zakelijke vergadering of event. Huur de vergaderruimte al voor €39.50 per uur. Meer organiseren dan alleen een vergadering? De locatie is ook in zijn geheel af te huren voor een meeting, feest, noem het maar op. Met de wereldse gerechten, drankjes en het sfeervolle interieur zorgt STAN voor een onvergetelijke herinnering. Bekijk via Flexwerkplek.nl alle informatie over STAN Den Haag of neem contact op met de locatie zelf.


Parkoers Zuiderpark

Parkoers beschikt over drie verschillende zalen met uitzicht op het groene Zuiderpark, een ideale locatie dus. De zalen beschikken over tafels, stoelen, LCD schermen en flipovers. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een centrale hal waar bijvoorbeeld een borrel kan plaatsvinden. Naast vaste vergaderarrangementen kijkt het personeel van Parkoers ook graag met je mee voor een op maat gemaakte vergadering. De kleinste zaal bij Parkoers is Park Small. Een zaal van 55m2 geschikt tot 14 personen in een vergaderopstelling of voor 25 personen in een theateropstelling. Park Medium is 72m2 groot en is geschikt tot 20 personen in vergaderopstelling of voor 35 personen in theateropstelling. De grootste zaal van Parkoers is Park Large. Deze zaal is 129m2 groot en geschikt voor maximaal 60 personen in vergaderopstelling en voor maximaal 120 personen in theateropstelling. De zalen zijn voor verschillende prijzen te huur per 4 uur. Bekijk meer informatie over Parkoers Zuiderpark op Flexwerkplek.nl


Boutique Hotel d’Oude Morsch

Op zoek naar een vergaderlocatie net buiten Den Haag? Bekijk dan eens Hotel d’Oude Morsch in Leiden als optie. De vergaderruimte gevestigd in de Morspoort is geschikt voor 8 personen. Faciliteiten zoals een televisiescherm met ingebouwde Chromecast en een HDMI-kabel zijn er ter beschikking. Bij de prijs inbegrepen zit koffie, cappuccino en thee. Verder is het ook mogelijk om uit te breiden met andere dranken, borrelhapjes, lunch of diner. Een historisch, maar toch eigentijds hotel aan de rand van het centrum van Leiden is een geschikte locatie voor een vergadering of meeting. Je kunt er elke dag van de week van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds terecht. Bekijk alle informatie over de vergaderruimte van Hotel d’Oude Morsch via Flexwerkplek.nl.


Meer vergaderlocaties?

Naast de bovengenoemde vergaderlocaties zijn er nog genoeg andere vergadermogelijkheden, misschien dichterbij gelegen. Bekijk alle vergaderlocaties bij jou in de buurt.