Kruim

Dit restaurantje is gevestigd in de bieb: een echte workvibe.

Kruim is één van de bewoners van de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20). Samen met de Bibliotheek, het Streekarchief en de Drukkerswerkplaats vormen ze een bijzondere samenwerking. Doordat het restaurant samen met een bibliotheek een pand deelt, hangt er een laagdrempelige sfeer. Het restaurant is ingericht op flexwerkers en mensen die een boek komen lezen of gewoon gezellig iets willen eten of drinken. Boven de tafels hangen stopcontacten zodat jouw laptopje altijd juice heeft. Aan de lange leestafels kun je tijdschriften of boeken lezen en werken. Hier verzamelen verschillende flexwerkers. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een eigen tafeltje uit te zoeken, zodat je alleen kan werken.

Tijdens lunch en diner kan het druk zijn, waardoor je mogelijk last kan hebben van het geluid. Neem voor de zekerheid een koptelefoon mee zodat je het geluid kunt dempen. De rest van de dag zijn er vooral bezoekers van de bibliotheek, studenten die boven in de bieb aan het werk zijn en flexwerkers. Hierdoor wordt jouw werkvibe goed gestimuleerd.

Aangezien het een restaurant is, dien je wel af en toe koffie, thee of wat te eten te bestellen. Gelukkig is dat hier geen straf: de lunch is heerlijk (veel keuze) en de koffie en thee smaken ook erg goed. Misschien moet je jezelf wel even belonen met een van de lekkere koffiespecials. Vind je het niet fijn om telkens wat te moeten bestellen? Dan kun je ook boven werken in de bibliotheek.

Beoordeel en schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klein Amerika 20
2806 CA
Bekijk de route
Maandag: 09.00 - 21.00 Dinsdag: 09.00 - 21.00 Woensdag: 09.00 - 21.00 Donderdag: 09.00 - 21.00 Vrijdag: 09.00 - 21.00 Zaterdag: 09.00 - 21.00 Zondag: 09.00 - 21.00